Over ons

Wie zijn wij ?


Autographe is marktleider in het inrichten van ziekenwagens en politievoertuigen in België. Méér dan 50 gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een hoge kwaliteitsservice. Gelegen te Waver (Industriepark Noord), rondom Brussel, zijn onze burelen, productiehal en parking circa 26000 m² groot.

Het bedrijf is in de eerste plaats een familiebedrijf, waar menselijkheid een belangrijke plaats inneemt. Het management, vandaag de dag samengesteld uit Bernard de Saint Hubert en zijn twee zonen, Mathieu en Renaud, is ervan overtuigd dat de basis van het succes van het bedrijf gelinkt is aan het professionalisme van de medewerkers.

Sinds meer dan 40 jaar, baseert Autographe zijn bedrijfsbeleid op 2 sleutelfactoren: flexibiliteit en professionalisme. Deze 2 criteria staan garant voor een op maat gerealiseerde inrichting van hoge kwaliteit die voldoet aan de verwachtingen en eisen van de klant, rekening houdend met de geldende normen en wetten.

Gaande van één enkel uniek voertuig tot een serieproduct, produceert Autographe in zijn atelier méér dan 1200 voertuigen per jaar.


ONZE BEROEPEN


ONZE KWALITEITSPOLITIEK


Gecertificeerde
ISO 9001


Autographe is ISO 9001 gecertificeerd sinds meerdere jaren. Ons kwaliteit management systeem helpt ons dagelijks de operationele processen te verbeteren en onszelf dagelijks in vraag te stellen. We garanderen u deze politiek met hulp van een aantal basisprincipes waar we ons strikt aan houden.
 

Onze
verbintenis


  • Klantgerichtheid: begeleiding en samenwerking gedurende het ganse project.
  • Innovatie: permanent opzoeken van nieuwe producten en ontwikkeling van nieuwe productietechnieken.
  • Kwaliteitsgarantie: dankzij een volledig beheer van ons productieproces en een regelmatige opleiding van onze medewerkers.
  • Respecteren van de normen: door voertuigen te leveren dewelke volledig beantwoorden aan de zeer strikte veiligheidsnormen.